Πλάνα με… ιδιαιτερότητες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μέρες που μεσολαβούν για τον ΑΡΗ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δεν αφήνουν πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Η ομάδα έχει ουσιαστικά την σημερινή μέρα και την αυριανή τελευταία προπόνηση, ώστε να προετοιμαστεί για το επερχόμενο ματς και να καταστρώσει τα πλάνα της όσον αφορά την ενδεκάδα. 

Φραν Βέλεθ και Ούγκο Σόουζα παραμένουν οι δεδομένες απουσίες για τον Μίκαελ Ένινγκ. Δεν είναι όμως μόνο οι τραυματισμοί τους οποίους καλείται να διαχεριστεί ο Γερμανός τεχνικός και οι συνεργάτες του. 

Είναι η κούραση που υπάρχει για κάποιους που αγωνίστηκαν 120 λεπτά την περασμένη Τετάρτη, αφού έγιναν μόλις τέσσερις αλλαγές και έτσι η πλειοψηφία των παικτών αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Παράλληλα πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι για αρκετούς δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο τους με την φανέλα του ΑΡΗ. Ετσι λοιπόν πάρουν μία τελευταία ευκαιρία να φορέσουν την φανέλα της ομάδας πριν την αποχώρησή τους. 

Προτεινόμενα Άρθρα