Τα τελευταία 24ωρα του Ιουνίου και οι ανανεώσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επόμενη μέρα του ΑΡΗ έχει ξεκινήσει ουσιαστικά από χθες, αφού ο αποκλεισμός στο Κύπελλο αφήνει τον ΑΡΗ χωρίς στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τα πλέι οφ βέβαια συνεχίζονται και ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του αλλά επτά ματς. Προτεραιότητα όμως δίνεται αυτή την στιγμή στο πλάνο της νέας χρονιάς και αρχικά στις ανανεώσεις. 

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μπροστά τους μερικά ακόμα 24ωρα για να προχωρήσουν με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που θέλουν να κρατήσουν , με τις υποθέσεις των Ματίγια και Γκάμα είναι αυτές που ήδη έχουν δρομολογηθεί και δεν αποκλείεται να κλείσουν άμεσα. 

Παράλληλα ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να μιλήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, είτε για να δει τις διαθέσεις κάποιων είτε για να ενημερώσει κάποιους άλλους ότι δεν υπολογίζονται για την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Από αυτήν την δεύτερη… φουρνιά επαφών, ο Χουλιάν Κουέστα έχει εδώ και μία εβδομάδα προβάδισμα ώστε να είναι ο επόμενος που θα παραμείνει στην ομάδα, ανεβάζοντας τις μετοχές του στα τελευταία δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ για πρωτάθλημα και πλέι οφ. 

Από εκεί και πέρα το τοπίο για τους υπόλοιπους θα ξεκαθαρίσει στα επόμενα 24ωρα, με τους περισσότερους βέβαια να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ενώ κάποιοι έχουν αποφασίσει από μόνοι τους ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μετά την 1η Ιουλίου. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Ντιγκινί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ίδιο ισχύει στην περίπτωση του Ντάνιελ Λάρσον αλλά και του Μπράουν Ιντέγε. 

Προτεινόμενα Άρθρα