Μέλος στην επιτροπή επικύρωσης συμβολαίων της Basket League ο Χάρης Παπαγεωργίου

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Χάρης Παπαγεωργίου έγινε μέλος στην επιτροπή επικύρωσης συμβολαίων της Basket League

Ένα ακόμα ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε, με την διαδικασία να κρατάει περίπου 2,5 ώρες, με τους εκπροσώπους των ομάδων, και τα μέλη του Συνδέσμου να συζητούν σε καλό κλίμα. Εκτός της παράτασης για τα έγγραφα συμμετοχής στην Basket League, οι άνθρωποι της λίγκας προχώρησαν και σε αλλαγές στις ομάδες εργασίας, με τον Χρήστο Μήλα να αναλαμβάνει χρέη ταμία.

Στα της σύσκεψης, ο Χάρης Παπαγεωργίου έγινε μέλος στην επιτροπή επικύρωσης συμβολαίων της Basket League, ο Γιώργος Πανταζόπουλος έγινε μέλος στην επιτροπή του ΕΟΔΑΚ, με τον Σταύρο Δουβή να είναι αναπληρωματικό μέλος, ενώ θέση στην επιτροπή πρωταθλήματος πήρε ο Μιχάλης Μελλής.

 

Από εκεί και πέρα, στην συνεδρίαση έλαβαν μέρος -για τελευταία φορά- και εκπρόσωποι από τον Ήφαιστο και το Ρέθυμνο, που δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Οι δύο άνδρες, μάλιστα, δεν είπαν αντίο, αλλά… εις το επανιδείν.

Επιπλέον, πέραν του νέου προέδρου του Προμηθέα, Κώστα Μπακαλάρου, στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ βρέθηκε και η Βασιλική Μπελέκου, για πρώτη φορά, εκπροσωπώντας τον Χαρίλαο Τρικούπη. Το ραντεβού του ΔΣ ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα,κατά την οποία θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα θέματα του Ιωνικού και της Λάρισας.

Προτεινόμενα Άρθρα