Ξανά πιο… ζεστά με το πλάνο της επόμενης μέρας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το Κύπελλο και η προοπτική της πρόκρισης στον τελικό, έδιναν νόημα στην τελική ευθεία της φετινής χρονιάς και κρατούσαν ζεστό το ενδιαφέρον όλων.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ήλπιζαν όλοι. Ο στόχος του Κυπέλλου χάθηκε και το υπόλοιπο της σεζόν αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, αλλά απαιτεί και σοβαρότητα ώστε η αυλαία να πέσει με αξιοπρέπεια. 

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν άλλα επτά παιχνίδια για να ολοκληρώσουν την χρονιά, παράλληλα με τα οποία θα πέσουν πάλι με πολύ μεγαλύτερη ζέση πάνω από την ατζέντα που αφορά την επόμενη μέρα. 

Ban, ανανεώσεις και μεταγραφικές λίστες είναι ζητήματα που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά στις συζητήσεις των ανθρώπων του ΑΡΗ όλο αυτό το διάστημα. Πλέον όμως υπάρχει η ελευθερία αλλά και η… ανάγκη για την ομάδα να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με αυτά.

Τις επόμενες μέρες ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να αποφασίσει οριστικά με τις ανανεώσεις. Ποιούς παίκτες θέλει να κρατήσει για το υπόλοιπο της σεζόν μετά την 1η Ιουλίου και με την προοπτική της παραμονής τους την επόμενη σεζόν. Οπως παράλληλα να δει από ποιούς υπάρχει διάθεση να παραμείνουν ή να φύγουν νωρίτερα. 

Την ίδια στιγμή υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτές των Γκάμα και Ματίγια που πρέπει να ολοκληρωθούν, παράλληλα με όσους ακόμα για τους οποίους ο ΑΡΗΣ είναι κατασταλαγμένος όσον αφορά την επιθυμία του να μείνουν και την νέα σεζόν. 

Το ban είναι ένα θέμα με το οποίο επίσης ασχολείται ο ΑΡΗΣ και θα απασχολήσει ακόμα περισσότερο, εντείνοντας τις προσπάθειες του για να λυθεί με κάθε τρόπο όσο το δυνατόν πιο άμεσα. 

Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες αναμένονται γεμάτες παρά τον αποκλεισμό. 

Προτεινόμενα Άρθρα