Ο… άλλος Μαντσίνι μετά την καραντίνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι θέμα πνευματικό; Είναι αγωνιστικό; Είναι ο εγκλεισμός για δύο μήνες; Ο,τι και αν είναι, το σίγουρο είναι ότι μετά την καραντίνα άπαντες βλέπουν έναν διαφορετικό Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός εμφανίζεται πολύ διαφορετικός σε αυτόν τον κύκλο αγώνων που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου, δικαιολογώντας πλέον τα χρήματα που δαπανήθηκαν για αυτόν το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά τα παιχνίδια των πλέι οφ, ήρθε και η χθεσινή του εμφάνιση στο Κύπελλο. Εδωσε στον ΑΡΗ το γκολ που τόσο ήθελε για να πάρει σκορ πρόκρισης, δίνοντας παράλληλα βοήθειες και ανασταλτικά στον άξονα, όπου η ομάδα είχε μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας αρκετές φορές πάνω στην μπάλα. 

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μέχρι και πριν τελευταία προπόνηση… έπαιζε για να ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ, για να καταλήξει ο Ένινγκ τελικά στην άστοχη -όπως αποδείχθηκε- επιλογή του Ντάνιελ Λάρσον. 

Ο Γερμανός διόρθωσε τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκε αμέσως με την χρησιμοποίηση του Αργεντινού, ο οποίος εν τέλει αποδείχθηκε ότι έπρεπε να ξεκινήσει βασικός, λόγω και του πολύ καλού μομέντουμ που βρίσκεται στα τελευταία ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα