Την πρόκριση, εσείς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Έτοιμοι και αποφασισμένοι οι κιτρινόμαυροι για την νίκη-πρόκριση επί της Ένωσης

Ο ΑΡΗΣ περίμενε τρεις μήνες για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ και την ευκαιρία του να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 στο ΟΑΚΑ. Η μέρα αυτή, έφτασε! 

Σήμερα στις 19:00 οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται την ΑΕΚ και καλούνται να φέρουν… τούμπα τα πράγματα για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Το άδειο “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι μειονέκτημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως έχουν τεράστιο κίνητρο όπως και έναν κόσμο ο οποίος θα… γεμίσει την Παπαναστασίου και με τον τρόπο του θα προσπαθήσει να είναι δίπλα στην ομάδα. 

ΑΡΗΣ: “Πονάει” στην άμυνα

Το 2-2 του ΟΑΚΑ τόνωσε την ψυχολογία και το ηθικό του του ΑΡΗ εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, αλλά του στέρησε και δύο επιλογές για το κέντρο της άμυνας. 

Φραν Βέλεθ και Ούγκο Σόουζα έχουν τεθεί νοκ-άουτ, αναγκάζοντας τον Μίκαελ Ένινγκ να αλλάξει τα πράγματα μεσοαμυντικά. 

Μίχαϊ Κόρχουτ, Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι από τα νέα πρόσωπα της αποστολής, με τον πρώτο να επανέρχεται και στην αρχική ενδεκάδα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

ΑΕΚ: Πολύ πιο υποψιασμένη στο “Βικελίδης”

Το 2-2 του περασμένου Σαββάτου… έκοψε τον αέρα της Ένωσης και την αναγκάζει να έρθει ακόμα πιο μαζεμένη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1. 

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς, μία προσπάθεια για την οποία υπολογίζει ξανά και στον Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ επιστρέφει στην ενδεκάδα, όπως και ο Ολιβέιρα ενώ ανοικτό θα είναι μέχρι τελευταία στιγμή και του Μπακάκη. 

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χούλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-2ος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος

-ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (19:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάμνι Μακέλι
ΒΟΗΘΟΙ: Μάριο Ντικς, Χέσελ Στέγκστα
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Γιόακιμ Κάμφιους
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Πολυχρόνης Κωσταράς

Προτεινόμενα Άρθρα