Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε ως το 2025 ο ΜακΤόμινεϊ

από Αντώνης Γκάτζιος

Δεν το… κουνάει από το Μάντσεστερ ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 5+1 χρόνων.

Ο 23χρονος Σκωτσέζος στόπερ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών των “κόκκινων διαβόλων” και όπως φαίνεται θέλει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της καριέρας του. 

Ο ΜακΤόμινεϊ δεσμευόταν με συμβόλαιο ως το 2021 (με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο), ωστόσο οι δύο πλευρές προχώρησαν σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025, ενώ υπάρχει η προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν. 

Από το 2017, όταν και αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σκωτσέζος στόπερ έχει καταγράψει 75 συμμετοχές και 6 γκολ. 

“Το μοναδικό που γνώρισα στην ποδοσφαιρική μου ζωή είναι η Γιουνάιτεντ και θεωρώ ότι αυτό αποτυπώνεται στο πάθος με το οποίο αγωνίζομαι κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο για την ομάδα. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την ομάδα όποτε φοράω τη φανέλα της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την πίστη που έχει δείξει σε εμένα και όλους στην ομάδα που με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Ανυπομονώ να ολοκληρώσω αυτή τη σεζόν σε υψηλό επίπεδο και να πετύχουμε τους στόχους μας”, ανέφερε ο ΜακΤόμινεϊ μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Πηγή: novasports.gr

Προτεινόμενα Άρθρα