Πόση ξεφτίλα ακόμα; Στέλνουν παρατηρητή μέλος της Original!!! (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Να μην τολμήσουν να τον στείλουν αύριο στο Βικελίδης.

Οργή προκαλεί η νέα πρόκληση της… καθαρής ΕΠΟ, η νέα κίνησή της που γίνεται φανερά εις βάρος του ΑΡΗ και υπέρ της ΑΕΚ, εν όψει του αυριανού ημιτελικού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αφού πραξικοματικά αποφασίστηκε να μην έχει κόσμο στο γήπεδο, η Ομοσπονδία είχε το θράσος να ορίσει τον Αλέξανδρο Σφήκα. Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας. Ολα καλά μέχρι εδώ. 

Το προκλητικό της υπόθεσης όμως είναι άλλο. Οτι ο κ. Σφήκας είναι μέλος της Original και δηλωμένος ΑΕΚτζής, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που έχει στην σελίδα του στο Facebook!

Αυτοί είναι που διοικούν την ΕΠΟ. Αυτοί μιλούν για ισονομία. Αυτοί θέλουν εκλογές, στις οποίες θα ψηφίζουν οι ΕΠΣΜ. Και οι λόγοι είναι προφανείς. 

ΕΠειδή έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα πλέον και φαίνεται ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε, μην τολμήσετε να τον στείλετε αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αλλάξτε τον όσο είναι καιρός. 

Ο ορισμός πήρε έκταση λόγω του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας “goalnews-karditsa”, μέχρι που οι διαχειριστές το “κατέβασαν” για προφανείς λόγους. Κάποιο τηλεφώνημα που θα έπεσε δηλαδή… 

Σε συνδυασμό και με τον ύποπτο ορισμό του Διαμαντόπουλου ως 4ο, τα πράγματα πλέον γίνονται ακόμα πιο ύποπτα και ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να είναι αρκετά υποψιασμένος αύριο, απέναντι σε ένα κατεστημένο που είναι φανερό ότι δεν τον θέλει στον τελικό του Κυπέλλου. 

Προτεινόμενα Άρθρα