"Έξοδος" με συγκεκριμένους στόχους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το δεύτερο του ματς στην Αθήνα, σε διάστημα έξι ημερών, δίνει απόψε ο ΑΡΗΣ.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σειρά παίρνει αυτό με την ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” φιλοξενούνται από την Ένωση στις 21:30 (AllAboutARIS LIVE, NS2, Libero 107,4) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και στην σκιά του αγώνα Κυπέλλου που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε λίγες μέρες. 

Ο ΑΡΗΣ εδώ και μέρες έχει κάνει focus σε εκείνο το ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το αποψινό ντέρμπι. 

Στόχος της ομάδας του Μίκαελ Ένινγκ είναι να παρουσιάσει μία σοβαρή εικόνα στο ΟΑΚΑ και παράλληλα να αποφύγει τυχόν αγωνιστικά προβλήματα εν όψει Κυπέλλου, στοχεύοντας εν συνεχεία και σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αρκετά διαφορετικά είναι τα πράγματα για την ΑΕΚ, η οποία… καίγεται για την νίκη λόγω 2ης θέσης. 

ΑΡΗΣ: Καλώς ή κακώς, το μυαλό είναι στην Τετάρτη

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να δώσουν ένα ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και με τη σκέψη τους να είναι περισσότερο στο ματς Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης. 

Αυτό ισχύει και για τον Μίκαελ Ένινγκ αλλά σε μικρότερο βαθμό. Ο Γερμανός θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του τραυματία Κόρχουτ, ενώ επανέφερε στην αποστολή τον Ντιγκινί αλλά και τον Μπαγκαλιάνη.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Rose, Ideye, Fran Velez, Hugo Souza, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

ΑΕΚ: Κίνητρο και απαρτία

Το αποψινό ματς έχει αρκετά διαφορετική σημασία για την Ένωση, στην προσπάθεια της να τερματίσει στην 2η θέση και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Το κίνητρο είναι υψηλό για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το αποψινό ντέρμπι με τον ΑΡΗ. Ο Ιταλός βέβαια καλείται να διαχειριστεί για πρώτη φορά την απουσία του Όγκνιεν Βράνιες, αφού μέσα στην εβδομάδα αποτέλεσε παρελθόν επιστρέφοντας στην Άντερλεχτ. 

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-3η αγωνιστική play off Super League

-ΑΕΚ-ΑΡΗΣ(21:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “ΟΑΚΑ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Νικόλας Σάββας (Σερρών)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Προτεινόμενα Άρθρα