“Βόλτα” για τον Leclerc στο Maranello με το μονοθέσιο της Ferrari! (vid)

από AllAboutARIS

Με την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν να πλησιάζει, η ομάδα της Ferrari βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να σηματοδοτήσει την επιστροφή στην αγωνιστική δράση – δίνοντας την ευκαιρία στον Charles Leclerc να κάνει μία ξεχωριστή “βόλτα”, ξεκινώντας μέσα από τις πύλες του εργοστασίου της στο Maranello

Ο Μονεγάσκος οδήγησε για μερικά λεπτά την Πέμπτη την SF1000 στους δρόμους γύρω από το εργοστάσιο της Scuderia, πριν να επιστρέψει για να ολοκληρώσει την πορεία του στην πίστα του Fiorano. Ήταν η πρώτη φορά στην σύγχρονη εποχή της F1 που κάποιος οδηγός της Ferrari οδήγησε ένα μονοθέσιό της στους δρόμους γύρω από την έδρα της, σκορπώντας χαμόγελα σε όσους λίγους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο γεγονός.

“Δεν μου αρέσει συνήθως να ξυπνάω νωρίς, αλλά σήμερα το πρωί υπήρχε ένας πολύ καλός λόγος!”, είπε ο οδηγός της Ferrari.

“Ίσως ξυπνήσαμε μερικούς ανθρώπους, αλλά ήταν υπέροχο να οδηγείς στους δρόμους του Maranello την SF1000. Ήταν συναρπαστικό να επιστρέψουμε στο μονοθέσιο σήμερα, ειδικά σε μια τόσο ξεχωριστή διαδρομή. Η επιστροφή πίσω από το τιμόνι έμοιαζε με επιστροφή στο σπίτι μου. Φάνηκε σαν ένας διασκεδαστικός τρόπος να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην πίστα. Τώρα ανυπομονώ να οδηγήσω την SF1000 στην Αυστρία”, είπε ο Μονεγάσκος.

Με τον πρώτο φετινό αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 5 Ιουλίου στην Αυστρία, η ιταλική ομάδα αναμένεται να διοργανώσει ένα ιδιωτικό τεστ για τους δύο οδηγούς της, Sebastian Vettel και Charles Leclerc, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να “εγκλιματιστούν” και πάλι στην οδήγηση ενός μονοθεσίου της F1, μετά την πολύμηνη απουσία αγωνιστικής δράσης. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα διεξαχθεί στην πίστα του Fiorano.

πηγή: f1fan.gr

Προτεινόμενα Άρθρα