Η πιο βατή περίπτωση Μιλόσεβιτς

από Αντώνης Γκάτζιος

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, βασικό ρόλο στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν παίζουν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΑΡΗ τη σεζόν που τελείωσε (πρόωρα).

Το δίδυμο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς – Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι στα “θέλω” του ΑΡΗ για τη νέα χρονιά. Η περίπτωση του Μιλόσεβιτς μοιάζει πιο βατή. Κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο είναι κομβικής σημασίας αφού στον ΑΡΗ δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν περισσότερα απ’ αυτά που μπορούν να δώσουν.

Ο Μιλόσεβιτς ξεκίνησε άσχημα την περσινή σεζόν, όμως σταδιακά ανέβηκε και επί των ημερών του Σάββα Καμπερίδη έπαιξε καλά. Έφτασε στα 35 του, όμως σε μία καλή φροντ λάιν και με έναν αγώνα την εβδομάδα, μπορεί να είναι χρήσιμος. Επίσης, το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να παραμείνει.

Ο Ντραγκίτσεβιτς είναι επίσης βασικός στόχος. Αγωνιστικά έχει τα στοιχεία που θέλει ο Σάββας Καμπερίδης. Το κρίσιμο κομμάτι είναι το οικονομικό. Ο Μαυροβούνιος σέντερ φέρεται να θέλει ένα συμβόλαιο των 100.000 ευρώ, κάτι παραπάνω απ’ αυτά που έπαιρνε πέρυσι και κάτι λιγότερο από ό,τι προβλέπει ο δεύτερος χρόνος συνεργασίας. Το μπάτζετ του ΑΡΗ θα είναι περιορισμένο σε σχέση με πέρυσι, όπου έφτασε σε ύψη που δεν μπορούσε να σηκώσει η ΚΑΕ. Εφόσον ρίξει σε ένα βαθμό τις απαιτήσεις του, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες και για τη δική του παραμονή.

Προτεινόμενα Άρθρα