Τέρμα τα λόγια. Υπογραφές…

από Αντώνης Γκάτζιος

Στο σημείο που έχει φτάσει η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τα λόγια πλέον δεν αρκούν. Μετρούν μόνο οι πράξεις. Όπου πράξεις, υπογραφές για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Οι προθέσεις και οι δηλώσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν. Σήμερα (19/6), ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, πρέπει να τελειώσει το θέμα που ταλαιπωρεί την ομάδα εδώ και τόσο καιρό.

Πέρυσι αυτή η γωνιά ανέφερε κατά κόρον όλο το καλοκαίρι ότι είναι ψευδαίσθηση πως “υπάρχει χρόνος”. Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκε ο ΑΡΗΣ και το γεγονός ότι έκανε ομάδα την τελευταία στιγμή, δυστυχώς δικαίωσαν αυτήν την άποψη. Φέτος, η κατάσταση είναι ακόμα πιο πιεστική και αλίμονο αν κάποιος σκεφτεί “ακόμα Ιούνιος είναι”.

Ο ΑΡΗΣ έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ο κίνδυνος της εγγυητικής, η εύρεση εσόδων σε μία “νεκρή” εποχή και με το πρωτάθλημα να έχει σταματήσει εδώ και τρεις μήνες, ο αγωνιστικός σχεδιασμός με περιορισμένες, λόγω ban, επιλογές από την ξένη αγορά, “καίνε” την ομάδα.

Συνεπώς, ο ΑΡΗΣ δεν έχει χρόνο, ούτε περιθώρια για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είπε ότι θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών “σήμερα ή αύριο”. Το σήμερα πέρασε, το αύριο… είναι σήμερα και σήμερα πρέπει να τελειώσει η υπόθεση.

Τα όσα έχουν προηγηθεί (και όχι μόνο πρόσφατα) κάνουν άπαντες να είναι επιφυλακτικοί, για το άμεσο πέρας της υπόθεσης. Άπαντες επίσης, εύχονται να διαψευστούν. Κοντός ψαλμός…

Προτεινόμενα Άρθρα