Καλύπτεται κατά τα 6/11

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λεπτομέρειες μπαίνουν ώστε οι ανανεώσεις να μπουν επίσημα σε εφαρμογή για τον ΑΡΗ, με τις ανακοινώσεις για Γκάμα και Ματίγια να είναι αρκετά κοντά.

Με την παραμονή των δύο Ίβηρων άσσων, οι “κιτρινόμαυροι” θα διατηρήσουν δύο βασικά “γρανάζια” της φετινής σεζόν στην σύνθεσή τους, ενισχύοντας παράλληλα τον “κορμό” της ενδεκάδας. 

Με την παραμονή τους και όσο παραμένουν οι παίκτες… βιτρίνας -Φετφατζίδης, Ρόουζ και Σάσα- ο ΑΡΗΣ καλύπτει τα 6/11 της ενδεκάδας του, αν συμπεριλάβουμε και τον Γιώργο Δεληζήση. 

Εφόσον παρθεί η οριστική απόφαση να προχωρήσουν και οι περιπτώσεις των Λάρσον, Κόρχουτ και Κουέστα, τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα ανέβουν στα 9/11 και θα απομένει μόνο η ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση τυ Μπράουν Ιντέγε. 

Η πιθανή παραμονή κάποιων βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ θα πορευτεί απαραίτηττα έτσι σχετικά με την ενδεκάδά του, αφού εφόσον λυθεί το θέμα του ban και γίνουν μεταγραφές, τότε κάποιοι από τους παραπάνω θα έχουν ενεργό ρόλο στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας αλλά όχι απαραίτητα και βασικό. Την ώρα που φυσικά θα υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο πώλησης για κάποιους άλλους.

Προτεινόμενα Άρθρα