Ban, μεταγραφές και εξτρά κίνητρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνήθως οι διαπραγματεύσεις μίας ομάδας με έναν παίκτη περιλαμβάνουν τον ρόλο τους στην ομάδα και φυσικά το οικονομικό κομμάτι. Δεν είναι όμως πάντα έτσι.

Ένα παράδειγμα είναι οι επαφές που γίνονται μέχρι στιγμής ανάμεσα στον ΑΡΗ και στους παίκτες που θέλει να ανανεώσεις. Συζητήσεις στις οποίες περάνν των δεδομένων ζητημάτων, προκύπτουν και άλλα… 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν ζουν σε… γυάλα. Εννοείται ότι έχουν γνώση για το θέμα του ban, για αυτό και κάποιοι -καλώς ή κακώς- προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την κατάσταση οικονομικά. Παράλληλα όμως δείχνουν ενδιαφέρον αφού, άσχετα μετα χρήματα, θέλουν να αποτελούν μέρος ενός ανταγωνιστικού συνόλου την νέα σεζόν, κάτι που επίσης αποτελεί κίνητρο ώστε να πουν το “ναι”. Και αυτό προϋποθέτει μεταγραφές. 

Εχουν γίνει λοιπόν ερωτήσεις τόσο στους ανθρώπους της ομάδας όσο και στους… γύρω-γυρώ. Ένα φαινόμενο το οποίο έχει παρατηρηθεί ακόμα και για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Αυτός που έχει “παίξει” πιο δυνατά μέχρι στιγμής είναι ο Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο υπήρξαν 1-2 παίκτες οι οποίοι διάβασαν και… ρώτησαν για το ενδεχόμενο επιστροφής του 23χρονου εξτρέμ, το οποίο είδαν πολύ θετικά μάλιστα. Άσχετα με τις δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης…

Προτεινόμενα Άρθρα