ΑΡΗΣ και άλλες πέντε ΠΑΕ ζητούν κόσμο στα γήπεδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ δεν είναι μόνος του σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, αφού αυτή η θέση αρχίζει να εξαπλώνεται.

ΟΦΗ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΑΕΛ και Πανιώνιος τάσσονται και αυτοί υπέρ της επιστροφής του κόσμου, με συγκεκριμένο ποσοστό, όπως αναφέρουν και σημερινά δημοσιεύματα από την Αθήνα. 

Μάλιστα οι ομάδες αυτές φέρονται να ζητούν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας, προκειμένου να δρομολογηθεί η παρουσία περιορισμένου αριθμού οπαδών στα γήπεδα, με την αρχή να γίνεται στους επαναληπτικούς του Κυπέλλου. 

Την Παρασκευή (19/06) υπάρχει προγραμματισμένο ΔΣ, μαζί με το οποίο θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League. Το θέμα θα συζητηθεί στην συνάντηση των ομάδων, χωρίς να αποκλείεται η μετάθεση του ΔΣ μία μέρα νωρίτερα. 

Αυτό που αναφέρεται πάντως στην Αθήνα ως ρεπορτάζ, είναι ότι από πλευράς Ολυμπιακού εκτιμούν πως ο πρόεδρος του συνεταιρισμού καθυστερεί τις διαδικασίες προκειμένου να γίνει χωρίς κόσμο η ρεβάνς του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Και οι λόγοι είναι ευνόητοι, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο… 

Προτεινόμενα Άρθρα