Έφεση Παναγόπουλου μόνο για τις εντυπώσεις!

από Αντώνης Γκάτζιος

Μπορεί ο ΑΡΗΣ να εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, αλλά ο Γιώργος Παναγόπουλος… το χαβά του.

Ο νομικός, εκπροσωπώντας εννέα πρώην ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (Κουλουχέρη, Καπετάνο, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Κοντοβά, Τριανταφυλλάκο, Βελλίδη, Καζανφέρη, Γκίτκο), κατέθεσε στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ έφεση κατά της χορήγησης άδειας στον ΑΡΗ. Όμως δε γνώριζε… το αυτονόητο:

Ποιο είναι αυτό; Ότι βάσει του άρθρου 7 παρ 4 του κανονισμού αδειοδότησης, δικαίωμα έφεσης έχουν μόνο η ομάδα (εν προκειμένω ο ΑΡΗΣ σε περίπτωση που λάμβανε απορριπτική απόφαση σε πρώτο βαθμό) ή ο διευθυντής αδειοδοτήσεων (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γιώργος Δημητρίου) αν δεν συμφωνεί με την απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου. Αν για παράδειγμα είχε κάνει αρνητική εισήγηση και η ΠΟΑ είχε δώσει άδεια.
 
Στην περίπτωση του ΑΡΗ βέβαια τόσο ο κ. Δημητρίου όσο και ο υπεύθυνος αξιολόγησης οικονομικών στοιχείων της ΕΠΟ είχαν γνωμοδοτήσει θετικά. Το ότι ο κ. Παναγόπουλος θα έπρεπε να γνώριζε τον κανονισμό είναι αυτονόητο. Όπως αυτονόητο είναι το γεγονός ότι η έφεση έγινε για τη δημιουργία και μόνο στρεβλών εντυπώσεων στα πλαίσια του… γνωστού κυνηγιού ανεμόμυλων στο οποίο έχει επιδοθεί με… αποτυχία ο Έλληνας νομικός.

Προτεινόμενα Άρθρα