Τι αλλάζει σίγουρα και τι… παίζει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κρίστιαν Γκάνεα… χαλάει την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Αγρίνιο και αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει σε τουλάχιστον μία αλλαγή.

Ο 52χρονος τεχνικός περίμενε μέχρι χθες το απόγευμα την κατάσταση του Ρουμάνου, του οποίου ο τραυματισμός τελικά ήταν τέτοιος που δεν του επέτρεψε να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Μία… συν μία επιλογή

Το προφανές και πιο πιθανό είναι να παίξει ο Λούμορ, τον οποίο ο Μάντζιος κράτησε στον πάγκο στα τελευταία δύο προηγούμενα ματς. Υπάρχει όμως και μία άλλη επιλογή, να παίξει δηλαδή ο Σάκιτς, λόγω Λιβάι Γκαρσία, όμως παράλληλα ο Αυστριακός αποτελεί και μία έτοιμη εναλλακτική για τα χαφ.

Από εκεί και πέρα…

Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας δεν αλλάζει κάτι, με Σούντγκρεν στα δεξιά και τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς στα στόπερ. Στο τέρμα υπάρχει το προβάδισμα του Σιαμπάνη, όμως δεν αποκλείεται και η έκπληξη με τον Κουέστα.

Ματίγια-Σάσα θα είναι πάλι οι δύο χαφ, με τον Μπαντού Εντιαγέ λίγο πιο μπροστά και πίσω από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ο Μαντσίνι θα είναι στη μία πλευρά και ένας εκ των Γκάμα ή Ματέο στην άλλη.

Λίγο πριν τη σέντρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποια έκπληξη, κυρίως λόγω της επιβάρυνσης κάποιων παικτών από τα δύο τελευταία ματς…

Προτεινόμενα Άρθρα