Οι ανανεώσεις θα διαφοροποιήσουν αναλόγως και τον σχεδιασμό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει κάνει… στροφή την τελευταία εβδομάδα σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις, αποφασίζοντας ουσιαστικά να ενεργοποιήσει ένα μεγάλο κομμάτι του plan B.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι άλλαξε κάτι σχετικά με την σιγουριά των “κιτρινόμαυρων” για την λύση του ban. Ακόμα όμως δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του και δεν έχει την διάθεση να παίξει με την φωτιά σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση, θέλοντας να διατηρήσει έναν κορμό παικτών για παν ενδεχόμενο. 

Από τις 3-4 ανανεώσεις τοου αρχικού πλάνου, η ομάδα προσπαθεί πλέον να κρατήσει τουλάχιστον περίπου τους διπλάσιους. Και ανάλογα με το αποτέλεσμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα αναδιαμορφωθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. 

Για παράδειγμα ο ΑΡΗΣ ψαχνόταν ακόμα και για δύο αριστερά μπακ, αφού φαινόταν ότι ο Κόρχουτ δύσκολα θα συνέχιζε. Εάν όμως μείνει, τότε θα αποκτηθεί ένας. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην επίθεση με τον Λάρσον, αφού σε περίπτωση που μείνει ο ΑΡΗΣ θα μετράει… μείον μία προσθήκη για την γραμμή κρούσης του. 

Τα πράγματα ίσως διαφοροποιηθούν και στο τέρμα, όπου το μέλλον του Κουέστα ήταν επίσης θολό μέχρι να ξεκινήσουν εκ νέου οι επαφές με την πλευρά του Ισπανού, την ώρα που στην ίδια θέση υπάρχει και ο Έμαν που έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και μέχρι να λυθεί το θέμα του ban δεν φαίνεται να τίθεται θέμα αποχώρησής του. 

Στην ουσία μιλάμε για ένα… ντόμινο, το οποίο μπορεί να τεθεί σε κίνηση μέσα στα επόμενα 24ωρα. Είτε με συμφωνίες είτε με κάποιο καινούργιο δεδομένο όσον αφορά το ban, το οποίο ίσως επηρεάσει ένα κομμάτι των ανανεώσεων… 

Προτεινόμενα Άρθρα