Μαντσίνι: Δεύτερη ευκαιρία, κερδισμένοι πόντοι και νέος ρόλος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νίκη επί του ΟΦΗ και κυρίως η ανατροπή, είχε συγκεκριμένα… κλειδιά. Ανάμεσα σε αυτά και η είσοδος του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Στο 63΄ο Μίκαελ Ένινγκ έβγαλε τον Ιντέγε για να περάσει τον Αργεντινό, ο οποίος βήθησε τον ΑΡΗ να κάνει αυτό που ήθελε μεσοεπιθετικά και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με θετικό πρόσημο. 

Τα πλέι οφ αποτελούν μία διαδικασία που αποτελεί δεύτερη ευκαιρία για παίκτες όπως ο 23χρονος εξτρέμ, την οποιά θέλει να αρπάξει αφού το μέλλον του εν όψει της νέας σεζόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. 

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας σκοπεύει να δώσει κι άλλες ευκαιρίες στον Μαντσίνι, στο πλαίσιο του ροτέισον το οποίο θα ανοίξει στα επόμενα ματς, ελπίζοντας ότι θα πάρει από αυτόν ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτά που έδωσε το περασμένο Σαββάτο. 

Με δεδομένο ότι ο Ντουρμισάι δεν υπολογίζεται και ο Ντιγκινί παραμένει εκτός μέχρι νεοτέρας με απόφαση της ομάδας, ο ρόλος του Μαντσίνι φαίνεται να αλλάζει και πλέον προορίζεται ως πρώτη εναλλακτική για την επίθεσης της ομάδας, όπου πέραν των Ιντέγε και Λάρσον δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Για αυτό και το περασμένο Σάββατο έπαιξε δίπλα στον Σουηδό… 

Προτεινόμενα Άρθρα