Οι… τελικοί αρχίζουν από τους “Ζωσιμάδες”!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πέντε ματς έως το φινάλε της regular season… Πέντε “τελικοί” για τα πλέι οφ, οι οποίοι ξεκινούθν από σήμερα.

Το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΡΗΣ (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS Prime) ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, σε μία “μάχη” με φόντο τα πλέι οφ και την Ευρώπη.

Οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν χωρίς περιθώρια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει το ίδιο κίνητρο. Ένα στοιχείο που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας.

Το -6 μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα όμως το αποψινό ματς χαρακτηρίζεται δικαίως ως κομβικό και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκη ς θα αφήσει ακόμα πιο πίσω την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

ΑΡΗΣ: Απώλειες, επιστροφές και νέα πρόσωπα

Ένα… μιξ προσθαφαιρέσεων στα πλάνα του Άκη Μάντζιου τις τελευταίες μέρες. Τα προβλήματα δεν έλειψαν, ισορροπήθηκαν όμως από επιστροφές.

Η πιο σημαντική είναι αυτή του Φαμπιάνο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος κόντρα στον Βόλο, ενώ επανήλθε και ο Λούμορ.

Στα μείον συγκαταλέγονται οι απουσίες των τραυματιών Γκάμα, Ντουκουρέ και ο τιμωρημένος Ματίγια.

“Πρώτη” στην αποστολή για τον Σαλέμ Εμπακατά, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρίσκεται και στην τελική 20άδα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Sundgren, Cristian Lopez, Ganea, Luis Palma, M’Bakata, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: “Μέσα” ο Περέα, απώλεια με Πίρσμαν

Τα ευχάριστα για τον Ηρακλή Μεταξά ήρθαν από τον Περέα. Ο Κολομβιανός είχε πρόβλημα στο χέρι τις προηγούμενες μέρες, όμως πρόλαβε και δήλωσε έτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση.

Σημαντική απουσία για τον τεχνικό των Ηπειρωτών είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν. Ο Βέλγος ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, τις οποίες δεν ξεπέρασε και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Ρίζος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

23η αγωνιστική Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

19:30, Novasports Prime

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτροπυ (Αθηνών)

Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

4ος:  Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ)

Βοηθός VAR:  Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

Προτεινόμενα Άρθρα