“Θέλουμε τα πλέι οφ – Πολλές προσδοκίες από τον νέο προπονητή”

από Νίκος Παπαδόπουλος
Για… τελικούς έκανε λόγο ο Ντάνιελ Μαντσίνι μιλώντας στη Nova μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο κλήθηκε να ασχολιάσει όπως και την αλλαγή στον πάγκο του ΑΡΗ.
Στο πρώτο του σχόλιο, ανέφερε: “Δεν είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε. Προφανώς σήμερα ήταν αρκετά δύσκολα και δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν φορές που απλά κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να σκοράρουμε και να έχουμε καλύτερη εμφάνιση”

Για τον στόχο των πλέι οφ και. τα επόμενα παιχνίδια: Mε την ψυχολογία για να κερδίσουμε κάθε ματς και όλα τα βλέπουμε ως… τελικούς. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπούμε στα πλέι οφ. Το θέλουμε πολύ, αλλά εξαρτάται και από τα επόμενα παιχνίδια”.

Για την έλευση του Χερμάν Μπούργος: “Έχουμε πολλές προσδοκίες από τον νέο προπονητή. Τον γνωρίζουμε όπως και αυτό που θέλει να δώσει στην ομάδα μας. Θα τον καλωσορίσουμε  όπως του αξίζει και θα του δώσουμε όσα ζητήσει. Ελπίζω να τα πάει καλά και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για τον Άκη Μάντζιο: “Είχαμε μία διετία που ήταν πολύ καλή για την ομάδα μας. Έκανε μία πολύ καλή δουλειά και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Προτεινόμενα Άρθρα