Μόντριτς: "Όταν Μουρίνιο και Κριστιάνο πήγαν να πιαστούν στα χέρια!"

από Γιώργος Γκάτος

Η σχέση των Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο, την τριετία που συνεργάστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν αναμφίβολα μια σχέση (στ)οργής. Παρ’ ότι Πορτογάλοι και με ίδιο μάνατζερ – στενό φίλο (Ζόρζε Μέντες), οι δυο τους είχαν πολλές συγκρούσεις, λόγω και της έντονης προσωπικότητας τους.

Μια από τις πιο “δυνατές” στιγμές αποκαλύπτει ο Λούκα Μόντριτς στην αυτοβιογραφία του “Moja igra” (Το παιχνίδι μου), αναφερόμενος σε έναν αγώνα Κυπέλλου της Ρεάλ, όπου ο Μουρίνιο έφερε τον Κριστιάνο στα πρόθυρα των δακρύων και οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

“Με εξέπληξε η αντίδραση του Μουρίνιο. Νικούσαμε 2-0 στο Κύπελλο. Ο Ρονάλντο δεν κυνήγησε τους αντιπάλους σε ένα πλάγιο άουτ και ο Ζοσέ έγινε έξαλλος με τον Κριστιάνο. Οι δυο τους “μάλωσαν” για πολλή ώρα μέσα στο γήπεδο” γράφει ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ.
 
“Στην επιστροφή στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, είδα τον Ρονάλντο απελπισμένο, στα πρόθυρα του να κλάψει. Εκείνος είπε: “Το κάνω όσο καλύτερα μπορώ και εκείνος (σ.σ. Μουρίνιο) συνεχίζει να με κριτικάρει”. Ο Μουρίνιο μπήκε στα αποδυτήρια και άρχισε να ασκεί κριτική στον Πορτογάλο για την ευθύνη του μέσα στο παιχνίδι. Αμφότεροι “ζεστάθηκαν” τόσο που μόνο η παρέμβαση των υπόλοιπων παικτών απέτρεψε έναν πραγματικό καυγά μεταξύ τους” προσθέτει ο Μόντριτς.

Προτεινόμενα Άρθρα