Οι επαφές του Καμπερίδη και η σημασία της αυτοπρόσωπης παρουσίας του

από Αντώνης Γκάτζιος

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες (4/6) και ο προπονητής του ΑΡΗ, Σάββας Καμπερίδης, ώστε να προχωρήσει διά ζώσης το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο 42χρονος κόουτς είχε συναντήσεις με μεταγραφικούς στόχους του ΑΡΗ. Στόχος του ήταν να μιλήσει, από κοντά, με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και να τους εξηγήσει τι θέλει και τι περιμένει απ’ αυτούς, όπως φυσικά και το ρόλο τους στην ομάδα.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να μην έχει αβαντάζ αντί άλλων ομάδων στο οικονομικό κομμάτι, όμως σκοπεύει να ενισχύσει έντονα το ελληνικό στοιχείο του και μπορεί να υποσχεθεί σημαντικό ρόλο στους παίκτες που πλησιάζει, με στόχο να τους κάνει κάτοικους «Nick Galis Hall».

Το ότι ο Καμπερίδης έκανε το ταξίδι στην Αθήνα για να μιλήσει με τους παίκτες έδειξε πόσο τους υπολογίζει ο ΑΡΗΣ κι αυτό είναι ένα ατού, στην προσπάθεια που ξεκινά για τον καταρτισμό του ρόστερ. Το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με μεταγραφικούς στόχους, όμως η αυτοπρόσωπη παρουσία του και τα κατ’ ιδίαν τετ α τετ σίγουρα είναι ένα παραπάνω όπλο..

Τα θεμέλια μπήκαν και φυσικά έπεται το άκρως σημαντικό κομμάτι των οικονομικών διαπραγματεύσεων, όπου ο ΑΡΗΣ θα δώσει μεγάλη μάχη με αρκετούς «αντιπάλους». Γιατί είναι κοινά παραδεκτό ότι αρκετοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά είναι κοινοί στόχοι πολλών ομάδων της Basket League.

Προτεινόμενα Άρθρα