Σειρά επαφών στην Αθήνα και έπεται συνέχεια

από Αντώνης Γκάτζιος

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε πλούσια δράση χθες (4/6) επί αθηναϊκού εδάφους, για θέματα που απασχολούν σοβαρά την ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας και πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του δ.σ., Δημήτρης Οικονόμου, βρέθηκαν στην πρωτεύουσα και πραγματοποίησαν μία σειρά σημαντικών επαφών για υποθέσεις που απασχολούν τον ΑΡΗ.

Η παρουσία τους στην Αθήνα ήταν πολυεπίπεδη. Έγιναν συναντήσεις για χορηγίες οι οποίες είναι απαραίτητες και θα δώσουν μία σημαντική ανάσα στο ταμείο της ΚΑΕ, το οποίο έχει… ανοιχτές πληγές από το παρελθόν. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από χορηγίες, ώστε να καλυφθεί και το κενό που θα προκύψει από την παρουσία πιθανότατα λίγων φιλάθλων στις κερκίδες στο ξεκίνημα της σεζόν, λόγω κορωνοϊού.  

Επίσης, ένα θέμα που καίει τον ΑΡΗ και για το οποίο έγιναν χθες επαφές ήταν αυτό της εγγυητικής. Δεν είναι λίγοι οι πιστωτές που είχαν κάνει αίτηση για κατάπτωσή της και την πέτυχαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβληθούν 60.000 ευρώ πριν από λίγους μήνες για να κατατεθεί νέα εγγυητική επιστολή. Υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι έχουν λαμβάνειν και σκοπεύουν να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, οπότε οι άνθρωποι του ΑΡΗ έκαναν τις σχετικές επαφές για να αποφευχθεί αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη.

Ένα τρίτο κομμάτι των επαφών είχε να κάνει με μάνατζερ παικτών. Ο ΑΡΗΣ σχεδιάζει ήδη το ρόστερ της «επόμενης μέρας» και η παρουσία των ανθρώπων του στην Αθήνα είχε να κάνει και με αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, λόγω της κακοδιαχείρισης των προηγούμενων ετών, υπάρχουν και οφειλές προς παίκτες και ατζέντηδες και είναι λογικό να γίνεται συζήτηση με τους τελευταίους και για το συγκεκριμένο κομμάτι, όπως φυσικά και γι’ αυτό των εκκρεμοτήτων από τη φετινή σεζόν η οποία τελείωσε πρόωρα.

Τα παραπάνω ήταν ένα μέρος των επαφών που είχαν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ, οι οποίοι έχουν να “τρέξουν” σημαντικές υποθέσεις για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να “αναπνεύσει” από την “ασφυξία” που του έχουν προκαλέσει όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια. Αυτό βέβαια ήταν μόνο η αρχή και μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις επί παντός επιστητού.

Προτεινόμενα Άρθρα