Μπράμπετς: “Νιώσαμε ανακούφιση μόλις επιστράφηκαν οι βαθμοί!” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε στη κάμερα των καναλιών Novasports, τόσο για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και για την επιστροφή των 6 βαθμών.

“Αυτό το θέμα το συζητούσαμε από την αρχή της σεζόν. Όταν πληροφορηθήκαμε το αποτέλεσμα, νιώσαμε όλοι μια μεγάλη ανακούφιση. Ελπίζαμε σε αυτό, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαστε ανακουφισμένοι και χαρούμενοι” σημείωσε για την επιστροφή των 6 βαθμών” σημείωσε αρχικά ο Τσέχος στόπερ.

Για τα προβλήματα που προκάλεσε όλη την χρονιά:

“Αν το σκεφτώ προσωπικά εγώ, δεν ήταν εύκολο. Σε κάποια παιχνίδια θα ήμασταν καλύτερα, ξέροντας ότι είμαστε υψηλότερα στη βαθμολογία. Αλλιώς λειτουργείς και συμπεριφέρεσαι. Είμαστε στα πλέι οφ και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απελευθερωμένοι και να κοιτάξουμε ψηλότερα.”

Για το αν περιμένουμε έναν διαφορετικό ΑΡΗ, χωρίς πίεση στα επόμενα παιχνίδια:

“Πιστεύω πως είτε σαν παίκτες, είτε σαν ομάδα, έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες από τους εαυτούς μας. Ακολουθούμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Έρχονται τα πλέι οφ και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε.”

Για τον στόχο της ομάδας, μετά την είσοδο στα πλέι οφ:

“Από την αρχή της χρονιάς, ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στην Ευρώπη για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα πιστεύω πως μπορεί να το κάνει”.

Για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, κόντρα στον Ολυμπιακό:

“Όλη η σεζόν είναι μια μεγάλη εμπειρία. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε για εμάς και τους οπαδούς μας. Δεν μπορώ να περιμένω!”

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις

Προτεινόμενα Άρθρα