Οι… σχολές στις οποίες επικεντρώνεται

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών, αλλά παράλληλα συνεχίζεται και η δουλειά σε επίπεδο ρόστερ την νέας σεζόν στον ΑΡΗ, παρά το ban.

Άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντολή να προχωρήσουν κανονικά με τον σχεδιασμό, αφού συνεχίζει να επικρατεί σιγουριά ότι θα προχωρήσει η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών. 

Οι αναζητήσεις παικτών συνεχίζονται και ο αριθμός αυτών που έχουν εξεταστεί αυξάνεται συνεχώς, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια για το απαιτούμενο ξεσκαρτάρισμα για να υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές σε κάθε θέση. 

Μετά από αρκετούς μήνες αναζητήσεων και έχοντας μία αρκετά καλή εικόνα από τις επιλογές που υπάρχουν σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, ο ΑΡΗΣ επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες αγορές και δύο είναι αυτές που έχουν τον πρώτο λόγο. Η Ιβηρική (Ισπανία, Πορτογαλία) και αυτή της Γαλλίας, χωρίς να “βλέπει” απαραίτητα γηγενείς παίκτες. 

Οι δύο πρώτες κατηγορίες αυτών των χωρών έχουν δώσει αρκετές επιλογές στα στελέχη της ομάδας, όπως για παράδειγμα το κέντρο της άμυνας για το οποίο έχουν δύο πολύ αξιόλογες περιπτώσεις παικτών στα υπόψιν τους. Μάλιστα για τον έναν υπάρχει πολύ καλή άποψη και είναι αρκετά προσιτός οικονομικά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας. 

Προτεινόμενα Άρθρα