Οι πιθανές πωλήσεις και οι ανανεώσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με το ban να ισχύει αλλά με τον σχεδιασμό της ομάδας να προχωράει κανονικά, πατώντας στην αισιοδοξία που υπάρχει για την πραγματοποίηση μεταγραφικών κινήσεων.

Έννα κομμάτι του καλοκαιριού ίσως να αποτελέσουν και οι πωλήσεις για τον ΑΡΗ, αφού υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες οι οποίοι παραμένουν στην… βιτρίνα.

Τα ονόματα της συγκεκριμένης λίστας είναι γνωστά. Φετφατζίδης, Ρόουζ και Σάσα. Για τον πρώτο έχει απορριφθεί επίσημη πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι ενώ για τον Γάλλο έχουν γίνει κάποιες επαφές με ΑΠΟΕΛ και Ερυθρό Αστέρα. Από εκεί και πέρα, τίποτε παρραπάνω. 

Το θέμα για τον ΑΡΗ είναι κυρίως οι περιπτώσεις του διεθνή εξτρέμ και του Βραζιλιάνου χαφ. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν είναι αρνητικοί σε πωλήσεις, αρκεί να ακούσουν την κατάλληλη τιμή. Εάν όμως δεν γίνει αυτό, τότε στην εξίσωση μπαίνει το… επόμενο καλοκαίρι.

Τα συμβόλαια των δύο παικτών ολοκληρώνονται το 2021 και εφόσον μείνουν, τότε από τον επόμενο Ιανουάριο θα μπορούν να διαπραγματευτούν με κάποια άλλη ομάδα. Έτσι ο ΑΡΗΣ θα κληθεί αργά ή γρήγορα να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση των συμβολαίων τους, αφού πρόκειται για δύο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Κάτι που οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη στι μυαλό τους και θα κινηθούν ανάλογα με όσα γίνουν μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Πάνω-κάτω τα παραπάνω ισχύουν και με άλλους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι το 2021. Ισως όμως ο ΑΡΗΣ να μην χρειαστεί να βιαστεί στις δικές τους περιπτώσεις, έχοντας σίγουρα μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο ενώ θα πρέπει να αποφασίσει και αν θέλει να τους κρατήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα