Καμία επαφή με τον ΑΡΗ και… προτάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το όνομα του Μπράουν Ιντέγε βρέθηκε χθες και πάλι στο επίκεντρο, με αφορμή δημοσιεύματα για τον ίδιο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτό που παρουσίασε μεγαλύτερο ενδιαφέρόν ήταν το άρθρο από την Νιγηρία, το οποίο υποστήριζε ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με ομάδα η οποία όμως παραμένει άγνωστη για την ώρα. Κάτι που σύμφωνα και με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, δεν ισχύει. 

Ναι μεν ο Νιγηριανός έχει πλέον κάποιες προτάσεις στα χέρια του από άλλες ομάδες, δεν έχει μπει όμως στην διαδικασία επαφών ή συμφωνίας αφού πρώτα θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον ΑΡΗ.

Παρά τα όσα διαδίδονται, δεν έχει υπάρχει όχι απλά πρόταση αλλά ούτε επαφή ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” και τον 31χρονο επιθετικό. Κάτι που είτε θα γίνει στην διάρκεια των πλέι οφ είτε με το φινάλε της σεζόν. 

Πρέπει να σημειωθεί για ακόμη μία φορά ότι το οικονομικό θα παίξει τον δικό του ρόλο στις επαφές των δύο πλευρών. Παράλληλα όμως ο Ιντέγε περιμένει να δει κάποια άλλα πράγματα από πλευράς ΑΡΗ, τα οποία εφόσον τον αφήσουν ικανοποιημένο τότε ίσως να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του όσον αφορά τα χρήματα που θα λαμβάνει και τα οποία δύσκολα θα είναι όσα τα φετινά… 

Ο ΑΡΗΣ αυτήν την στιγμή μπορεί να “πιάσει” τις 350 χιλιάδες για τον Ιντέγε και ενδεχομένως να πάει λίγο παραπάνω με κάποια μπόνους. Πολύ δύσκολα όμως το φετινό του συμβόλαιο, με βάση τα δεδομένα αυτής της περιόδου. 

Προτεινόμενα Άρθρα