Βόλεϊ Γυναικών: Το ντέρμπι της τρίτης θέσης και το κάλεσμα προς τον κόσμο!

από Γιώργος Γκάτος

Με το μπασκετικό τμήμα να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στο Λαύριο (19/3 – 17:00) και το ποδοσφαιρικό τμήμα να υποδέχεται αύριο (20/3 – 19:00) τον Παναθηναϊκό, όλα τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι της Volley League Γυναικών.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19/3 – 19:00) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το οποίο εκτός από γόητρο… έχει και βαθμολογικούς σκοπούς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 54 βαθμούς, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν 57 βαθμούς. Στην 5η θέση… καραδοκεί και η ΑΕΚ, με 52 βαθμούς.

Ο ΑΡΗΣ ψάχνει στη Μίκρα τη νίκη που ουσιαστικά θα του “κλειδώσει” την 4η θέση και το πλεονέκτημα, ενώ παράλληλα θέλει να βάλει τις βάσεις για να φτάσει και στην 3η θέση, στη τελευταία αγωνιστική με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, μετά την άρση των μέτρων και την αύξηση του ποσοστού πληρότητας που μπορεί να φτάσει ως και στο 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, ο τιμ μάνατζερ του Γυναικείου τμήματος, Γιάννης Γιαννάκης, απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας μέσα από το AllAboutARIS.

Μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό -ως το επόμενο- παιχνίδι της χρονιάς, αφού “παίζεται” το πλεονέκτημα έδρας και η 3η θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα