Γκαντώνας: «Να τιμήσουμε τον Άλκη, τους αθλητές μας και όσους είναι δίπλα μας»

από AllAboutARIS

Στον Libero 107,4 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο ταμίας του ΑΣ ΑΡΗΣ, Αλέξανδρος Γκαντώνας, με αφορμή την αυριανή εκδήλωση για τα 108 χρόνια ζωής του συλλόγου στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι η πρώτη εκδήλωση μετά από τρία χρόνια. Την σχεδιάζαμε αλλιώς, πιο δυνατή, αλλά η δολοφονία του Άλκη δεν μας επιτρέπει φέτος να έχουμε γιορτή. Θέλουμε να δώσουμε άλλο τόνο. Σεμνή, λιτή και μικρή ώστε να τιμήσουμε και τον Αλκή, τους αθλητές που είχαν επιτυχίες μέσα στο 2021, σε μια δύσκολη χρόνια μέσα στην πανδημία, αλλά και κάποιους ανθρώπους, που είτε έφυγαν είτε είναι δίπλα μας και στηρίζουν. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις κάποια πρώτα ονόματα που θα βραβεύσουμε, εννοείται πως υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει να τιμηθούν».

Για το αν θα είναι οι γονείς του Άλκη: «Οι γονείς δε θα παρευρεθούν, αλλά θα υπάρχει εκπρόσωπος της οικογενείας. Απόλυτα σεβαστό, είναι νωπό ακόμη. Όσο περνάει ο καιρός η απώλεια μεγαλώνει. Μας ευχαρίστησαν για την σκέψη μας και τις προσπάθειες μας, απλά μας ζήτησαν την κατανόησή μας κι ότι φέτος δεν μπορούν να παρευρεθούν».

Για τα διαδικαστικά της εκδήλωσης: «19:14 η ώρα έναρξης. Περιμένουμε τον κόσμο, να τηρήσουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα ανοίξουν οι θύρες 1 και 3, να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές και όσους θα τιμηθούν για να συνεχίσουν στην ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα