Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Ιταλία, «κόλλησαν» Ολλανδία και Γερμανία (vids)

από AllAboutARIS

Τώρα που νίκησε δεν… έχει νόημα! Η Ιταλία επικράτησε 3-2 της Τουρκίας σε ένα ματς χωρίς σημασία, πλέον, βγάζοντας αντίδραση λίγες ημέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Βόρεια Μακεδονία.

Στο ματς των… χαμένων των ημιτελικών ανάμεσα σε Τουρκία και Ιταλία, ο Ιντέρ στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κριστάντε στο 35’ να φέρνει το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε τα πάνω της, με τον Ρασπαντόρι στο 39’ να διπλασιάζει τα τέρματα για την Ιταλία. Ο ίδιος παίκτης χτύπησε και στο 69ο λεπτό για να γράψει το 3-1. Η Τουρκία στο 83’ ο Ντουρσούν μείωσε σε 3-2, δίνοντας ελπίδες, ωστόσο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τους Ιταλούς να επικρατούν με σκορ 3-2!

Εύκολο έργο είχε η Αγγλία η οποία επικράτησε 3-0 της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο Γουότκινς στο 30’ άνοιξε το σκορ, με τον Στέρλινγκ στο 45’ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Μινγκς στο φινάλε του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να είναι η νικήτρια στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Στο 1-1 «κόλλησε» η Ολλανδία με την Γερμανία, με τον Μίλερ στο 45+1’ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος. Ο Μπέργκβαϊν στο 68’ έκανε το 1-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Από εκεί και πέρα η Ισπανία διέλυσε με σκορ 4-0 την Ισλανδία, το Βέλγιο επικράτησε 3-0 της Μπουρκίνα Φάσο, ενώ η Νορβηγία πάτησε με το εμφατικό 9-0 την Αρμενία.

 

 

 

Το πανόραμα των φιλικών της Τρίτης (29/03)

Κροατία-Βουλγαρία 2-1

Αλβανία-Γεωργία 0-0
Δανία-Σερβία 3-0
Ελβετία-Κόσοβο 1-1

Φινλανδία-Σλοβακία 0-2
Νορβηγία-Αρμενία 9-0
Ισραήλ-Ρουμανία 2-2
Αγγλία-Ακτή Ελεφαντοστού 2-0
Αυστρία-Σκωτία 2-2
Βέλγιο-Μπουρκίνα Φάσο 3-0
Βόρεια Ιρλανδία-Ουγγαρία 0-1
Βοσνία-Λουξεμβούργο 1-0
Ισπανία-Ισλανδία 5-0
Ολλανδία-Γερμανία 1-1
Ουαλία-Τσεχία 1-1
Τουρκία-Ιταλία 2-3
Γαλλία-Νότια Αφρική 5-0

Προτεινόμενα Άρθρα