Το… φρένο του Ιντέγε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεδομένη παραμένει η δυσκολία της υπόθεσής παραμονής του Μπράουν Ιντέγε στον ΑΡΗ. Τουλάχιστον όμως φρόντισε να βάλει ένα… στοπ στα δημοσιεύματα που τον αφορούν.

Με την γραπή του τοποθέτηση, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Νιγηριανός “φενάρει” για την ώρα τα διαδοχικά δημοσιεύματα από την Τουρκία όσον αφορά το μέλλον του. 

Η ιστορία με τους Τούρκους και τον 31χρονο φορ κρατάει τουλάχιστον έναν μήνα. Εξ αρχής ο παίκτης διέψευδε τα πάντα στο περιβάλλον του, ενώ και ο ίδιος περίμενε ότι τα ρεπορτάζ θα συνεχιστούν, χωρίς φυσικά ο ίδιος να έχει κάποια επαφή με σύλλογο από την γειτονική χώρα. 

Βέβαια το γεγονός ότι έβγαλε αυτήν την δήλωση ή τόνισε ότι δίνει προτεραιότητα στον ΑΡΗ -όπως είχε την πρόθεση να κάνει εξ αρχής- δεν καθιστά πιο εύκολη την περίπτωσή του αφού ο βαθμός δυσκολίας παραμένει. 

Ο ΑΡΗΣ θα κάτσει κάποια στιγμή στο ίδιο τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή, έχοντας παράλληλα ήδη στην λίστα του κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την κορυφή της επίθεσης, ώστε να είναι προετοιασμένος στο ενδεχόμενο “διαζυγίου”.

Προτεινόμενα Άρθρα