Πρώτα οι σίγουροι και… βλέπουμε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι οριστικές εξελίξεις που αναμένονται στην υπόθεση του Μίκαελ Ένινγκ. θα δρομολογήσουν και το επόμενο θέμα της ατζέντας του Άγγελου Χαριστέα που αφορά τις ανανεώσεις.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν επίσημες προτάσεις, αν όχι συμφωνίες, τουλάχιστον με έναν ή δύο ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται.

Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια φαίνεται ότι αποτελούν σε αυτήν την φάση τις δύο προτεραιότητες για τους “κιτρινόμαυρους”. Για την ακρίβεια, παραμένουν προτεραιότητα για τον ΑΡΗ, ο οποίος θα κάνει μία νέα προσπάθεια για να κλείσει τους δύο Ίβηρες και στην συνέχεια… βλέπουμε. 

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα η ομάδα δεν θα βιαστεί όσον αφορά τις υπόλοιπες ανανεώσεις , από την στιγμή κιόλας που επικρατεί η αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα θα λυθεί οριστικά και το θέμα του μεταγραφικού ban. 

Ετσι κι αλλιώς σε αυτό το σενάριο οι κινήσεις για ανανεώσεις δεν θα είναι πολλές. Και αναλόγως με τον τρόπο που θα εξελιχθούν τα πράγματα στην συνέχεια, δεν αποκλείεται να περιοριστούν ακόμα και σε λιγότερες από τρεις-τέσσερις.

Προτεινόμενα Άρθρα