Ανασύνταξη ενόψει Περιστερίου!

από Γιώργος Γκάτος

Οι “Κιτρινόμαυροι” παρουσιάστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με μόλις 9 διαθέσιμους παίκτες, όμως τα πράγματα μοιάζουν πιο αισιόδοξα για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 17/4, κόντρα στο Περιστέρι.

Από την χθεσινή αναμέτρηση έλειπε ο κλινήρης Σακούρ Τζούστον, ο οποίος αναμένετα να τεθεί κανονικά τα επόμενα 24ωρα στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού του ΑΡΗ, προκειμένου να συμβάλει στην γραμμή των ψηλών.

Στο ιατρικό δελτίο υπάρχει και το όνομα του Γιάννη Σιδηροηλία που συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και υπάρχει αισιοδοξία για την αναμέτρηση με την ομάδα της Αθήνας.

Ακόμα, αισιοδοξία υπάρχει τα τελευταία 24ωρα και για την πίθανή επιστροφή του Τζέιμς Κέλι. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ που δεν σταμάτησε ποτέ την επικοινωνία της με τον Αμερικανό όλο αυτό το διάστημα, κινείται για την διαδικασία επιστροφής του στην Ελλάδα, με σκοπό να αγωνιστεί τόσο στο παιχνίδι με το Περιστέρι όσο και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που θα ακολουθήσει.

Η περίπτωση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει από μέρα σε μέρα και η θετική έκβαση της συζήτησης θα ενισχύσει σημαντικά τον ΑΡΗ.

Κάπως έτσι, ο Γιάννης Καστρίτης έχει βάσιμες ελπίδες ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί πιο γεμάτη στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Πηγή φωτογραφίας: ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Προτεινόμενα Άρθρα