Η «πρώτη» του Μπούργος για δεύτερη φορά!

από AllAboutARIS

Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των Playoffs, σ’ ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Κιτρινόμαυρους και σαφώς πάντα με ιδιαιτερότητες.

Ο Χερμάν Μπούργος προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι, το οποίο για τον ίδιο θα είναι το πρώτο του ως προπονητής του ΑΡΗ. Πάντως, την Κυριακή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ζήσει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήδη έχει πάρει μια γεύση, έστω κι αν δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας. Στο γήπεδο, ωστόσο, βρισκόταν κανονικά

Ήταν 20 Φεβρουαρίου, όταν ο ΑΡΗΣ υποδέχθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον προσεχή αντίπαλό του, με τον Τόλη Τερζή, τότε ως υπηρεσιακό προπονητή, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο. Στο γήπεδο ήταν για πρώτη φορά και ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη και παρακολούθησε την αναμέτρηση από τη σουίτα του «αφεντικού» της ΠΑΕ. Οι δυο τους, λίγο πριν την έναρξη του ματς, είχαν βρεθεί στα αποδυτήρια, με τον Αργεντινό να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και τον Τερζή.

Προτεινόμενα Άρθρα