Η… εξαργύρωση του ΟΑΚΑ και η ευκαιρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τη νίκη επί της ΑΕΚ ο ΑΡΗΣ απέκτησε το πλεονέκτημα που έψαχνε δύο σερί αγωνιστικές στα πλέι οφ. Δηλαδή το πάνω χέρι για την 3η θέση.

Οι δύο βαθμοί από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι μία πρώτη βάση αλλά όχι και αρκετή για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος, αφού απομένουν ακόμα έξι παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο ως κίνητρο το γόητρο αλλά περισσότερο τους τρεις βαθμούς για δύο λόγους, έτσι όπως το έχουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ στο μυαλό τους.

Ο πρώτος είναι να δώσουν συνέχεια σε αυτό που πέτυχαν στην 3η αγωνιστική και να… εξαργυρώσουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ, κάνοντας ακόμη ένα βήμα μπροστά και όχι ένα βήμα πίσω.

Ο άλλος είναι η ευκαιρία που βλέπουν μπροστά τους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία σοβαρή ομάδα, αλλά με πνευματική και αγωνιστική κόπωση από τη Μαρσέιγ. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η προβληματική ΑΕΚ δοκιμάζεται μέσα στα αξιόμαχα Γιάνεννα.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν θέλει να διατηρήσει αυτό το +2 ή υπό προϋποθέσεις να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά τους από τους διώκτες του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα