Ματίγια: “Νίκη για την Ευρώπη και τον κόσμο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

 

Στο πρώτο του σχόλιο, ανέφερε: “Ημασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ξέραμε ότι θα πρέπει να πιέσουμε ψηλά και να έχουμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μας. Θέλαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας.

Για τη χρησιμότητα της νίκης όσον αφορά τον στόχο της Ευρώπης:Μας βοηθάει πάρα πολύ. Πρέπει όμως να βλέπουμε τα ματς ένα-ένα. Ολα τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Είναι… τελικοί. Για αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα το παιχνίδι μας και να πιστεύουμε στους εαυτούς μας”.

Για τη σημασία της νίκης: “Eίναι μία νίκη σε τοπικό ντέρμπι. Παίζαμε για μία θέση στην Ευρώπη. Θέλαμε επίσης να κερδίσουμε αυτό το ματς και για τον κόσμο. Σε μία δύσκολη μέρα με κρύο και βροχή, ήταν δίπλα μας. Οπότε δεν θέλαμε να χάσουμε. Εδώ, στο σπίτι μας, έπρεπε να παίξουμε με πάθος, ένταση και δύναμη”.

Για την κόκκινη στον Μπούργος: “Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πάγκοι έχουν ένταση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι ζούμε αυτά τα παιχνίδια, με ένταση”.

Για το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ έδωσε παραπάνω έμφαση σε αυτό το ματς:Δεν δίνουμε παραπάνω σημασία…  Το ίδιο σου το σώμα, σου λέει να ανεβάσεις ένταση. Σε κάθε πόλη υπάρχει ένα κλάσικο”.

Για την απουσία του Σάσα: “Είναι σημαντική η απουσία του αλλά αλλά έχουμε μία ομάδα με βάθος. Σήμερα σκόραρε ο Ντουκουρέ, σκόραρε αλλά η αφιέρωση της νίκης πηγαίνει στο σκυλάκι του που πέθανε χθες”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα