Χάνει μία από τις σταθερές του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Χουάν Ιτούρμπε ήταν ο παίκτης που συνήθως ερχόταν από τον πάγκο στη διάρκεια των αγώνων. Και όχι άδικα, βάσει απόδοσης.

Επί Μπούργος, ο Παραγουανός όχι απλά επέστρεψε στο αρχικό σχήμα αλλά καθιερώθηκε σε αυτό. Ο Αργεντινός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον 28χρονο άσσο και προσπάθησε να τον περιβάλει με ένα “πέπλο” εμπιστοσύνης, στην προσπάθειά του να τον αναγεννήσει.

Ο Ιτούρμπε δεν έφτασε ακόμα στο στάδιο όπου κάνει τη διαφορά για την ομάδα, τουλάχιστον όμως απέκτησε έναν λειτουργικό ρόλο στα πλάνα του Μπούργος και ένα σερί οκτώ αγώνων στο οποίο είναι βασικός . Ένα σερί που όπως φαίνεται τελείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η θλάση που υπέστη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, εκτός απροόπτου θα τον αφήσει εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπούργος χάνει μία από τις σταθερές του, ακόμα και στην… εποχή των πολλών αλλαγών που έχει κάνει. Ένα κενό για το οποίο υπάρχουν οι Ματέο, Γκάμα, Εντιαγέ και ο φιναλίστ θα φανεί από τις δοκιμές της επόμενης εβδομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα