"Με ήθελε στον ΑΡΗ ο Ένινγκ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα χθεσινά δημοσιεύματα για τον Μίκαελ Ένινγκ και την Χόβεντ, έχουν ως αποτέλεσμα το όνομα του Γερμανού να… παίζει στα ουγγρικά ΜΜΕ.

Η ιστοσελίδα “csakfoci.hu’ φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή της Σιόφοκ (2η κατηγορία Ουγγαρίας), Ίστβαν Γκαλ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είχε πρόταση από τον Γερμανό για να έρθει μαζί του στην Ελλάδα. 

“Είμαστε φίλοι με τον Ένινγκ. Γνωριστήκαμε στην Γερμανία πριν 13 χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο, οπότε έχει συζητηθεί πολλές φορές το ενδεχόμενο να δουλέψουμε μαζί. Με κάλεσε στο Μαγδεμβούργο αλλά και στην Ελλάδα, αλλά ήθελα να αφήσω την δουλειά μου. Δεν είναι μυστικό ότι είχε ένα καλό πέρασμα από την Βάσας, έμαθε την γλώσσα μας και αν είχε την ευκαιρία θα επέστρεψε στην Ουγγαρία. 

Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε μαζί αλλά δεν μπορώ να πω το πότε και πού. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, έχει δουλέψει για πέντε ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Μου θυμίζει τον Μίκαελ Μπόρις, ο οποίος έπαιξε εντυπωσιακί ποδόσφαιρο με την ΜΤΚ Βουδαπέστης. Αν δουλέψει ξανά στην Ουγγαρία, είναι σίγουρο ότι η ομάδα του θα τα πάει καλά με αυτόν”, ανέφερε ο Γκαλ μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του για τον τεχνικό του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα