O Μαντσίνι δεν είναι μόνος του στη “βιτρίνα”…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η φετινή παρουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι και το ενδιαφέρον που έχει “τραβήξει” από το εξωτερικό, έχουν ανοίξει από νωρίς την κουβέντα περί πώλησης το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ΑΡΗΣ ακόμα δεν έχει μπει στην ουσία μίας τέτοιας συζήτησης, από τη στιγμή που εκκρεμεί το θέμα του CAS και την ώρα που περιμένει να δει το φίνις του στη φετινή χρονιά. Εάν όμως βοηθήσουν οι συνθήκες, θα το κάνει. Και όχι μόνο για τον Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός δεν είναι ο μόνος παίκτης που βρίσκεται στη… βιτρίνα, αφού σε αυτήν έχουν προστεθεί κι άλλοι με τις φετινές τους εμφανίσεις, παίρνοντας αρκετά συν από τη φετινή πορεία της ομάδας.

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή, όμως οι “κιτρινόμαυροι” είναι πάλι μέσα στη διεκδίκηση της 3ης θέσης και με πολύ καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά κομμάτι της σεζόν. Μέσα από αυτό αναδεικνύουν τα… προϊόντα τους, τα οποία δεν περιορίζονται στον Μαντσίνι.

Υπάρχει ο εν ενεργεία διεθνής Μπράμπετς, που έχει ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του μαζί με τον Φαμπιάνο. Υπάρχει επίσης και ο Καμαρά.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να διατηρήσει και τους τρεις στο ρόστερ της νέας σεζόν. Πρόκειται όμως για τρεις παίκτες, για τους οποίους υπάρχει η αίσθηση ότι είναι πιθανό να έρθουν προτάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΡΗΣ θα μπει σε διαδικασία επαφών μόνο εάν τα ποσά είναι υψηλά, ειδικά τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Προτεινόμενα Άρθρα