ARIS eSports: Μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος και στοχεύει κορυφή! (pic)

από AllAboutARIS

Μετά την επιτυχία με την κατάκτηση του τουρνουά προετοιμασίας το τμήμα FIFA του ΑΡΗ ετοιμάζεται για τις μάχες στο πρωτάθλημα

Η τρίτη σεζόν του πανελλήνιου πρωταθλήματος της VGL ξεκινάει απόψε και οι κιτρινόμαυροι θα παλέψουν για τον πρώτο επίσημο πανελλήνιο τίτλο τους στα eSports.

Ο πήχης για το τμήμα του ΑΡΗ βρίσκεται ψηλά αφού μέρα με τη μέρα εξελίσσεται σε όλα τα μέτωπα, δημιουργώντας μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Ο υπεύθυνος της ομάδας eSports του ΑΡΗ έκανε μάλιστα δηλώσεις εν όψει της πρεμιέρας:

“Μέσα στην προηγούμενη σεζόν ο κόσμος του Άρη αγκάλιασε θερμά τις προσπάθειες του τμήματος και έδειξε την μεγάλη του στήριξη. Η προσδοκία μας εξωαγωνιστικά την φετινή σεζόν είναι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε το όνομα του Άρη και να παραμείνουμε πιστοί στον στόχο μας για ένα καινοτόμο και σύγχρονο τμήμα που φέρνει κοντά στην ομάδα τους χιλιάδες φιλάθλους της που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και όχι μόνο.

Όσον αφορά την ομάδα καθεαυτή, έχουν γίνει σε συνεννόηση με τον προπονητή Κ. Χουζούρη εξαιρετικές προσθήκες και το αγωνιστικό επίπεδο έχει ανέβει σημαντικά, κάτι που φάνηκε από την πρόσφατη κατάκτηση. Είναι λάθος να μιλήσουμε από τώρα για ποσοτικούς στόχους, η επιδίωξη πάντα για τον Άρη είναι η κορυφη”.

Προτεινόμενα Άρθρα