Το φιλικό ανθρωπιάς για τον Αρτούρ (pics)

από Αντώνης Γκάτζιος

Σαν σήμερα (17/5) το 2017 διεξήχθη ένα φιλικό ανθρωπιάς, για την ενίσχυση του πρώην άσου του ΑΡΗ, Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι βετεράνοι του ΑΡΗ κοντραρίστηκαν με τη “χρυσή” Εθνική του 2004 σε ένα φιλικό όπου νίκησε το ποδόσφαιρο και φυσικά ο Αρτούρ Λεκμπέλο.

Η οικογένεια του ΑΡΗ και οι παλαίμαχοι διεθνείς δήλωσαν “παρών” στην προσπάθεια που έκανε ο άλλοτε άσσος του ΑΡΗ για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ως το πρόσωπο του αγώνα, ήταν και αυτός που έκανε τη σέντρα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του “Βικελίδης”.

Για την ιστορία, η Εθνική επικράτησε με 6-1. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος και από ένα οι Τσιάρτας και Κούτσης. Το γκολ του ΑΡΗ πέτυχε και ο κορυφαίος παίκτης του, ο Νίκος Κυζερίδης.

Για τον ΑΡΗ αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι: Τολούδης, Χατζόγλου, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Βένος , Κούης, Χαρλαμπίδης, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Κυζερίδης, Δράμπης, Σαπουντζής, Ζήνδρος, Σίτσας, Δέλλιος, Κάκαλης, Οικονομίδης, Πετράκης, Μπιμπισίδης.

Για την Εθνική αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι: Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης, Κατεργιαννάκης.

Προτεινόμενα Άρθρα