Σάσα: "Ωραία το συναίσθημα να επιστρέφεις στο γήπεδο" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Βραζιλιάνος χαφ, παράλληλα σημείωσε το πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας

Ο Λούκας Σάσα παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Youtube, όπου επισήμανε την χαρά που νιώθει για την επιστροφή στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα μίλησε για το πώς πέρασε το τελευταίο δίμηνο, στο “Lock Down”.

“Είναι ωραίο το συναίσθημα του να επιστρέφουμε στην προπόνηση. Επιτέλους βγήκα και από το σπίτι. Εχουμε και έναν λόγο να βγούμε από αυτόν. Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε ή όχι. Περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας, αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι.”

Για το πώς βίωσε την κατάσταση με τον Κορονοϊό:

“Οι γονείς μου ήρθαν από την Βραζιλία, πριν προκύψει το θέμα με τον ιό, οπότε έμειναν εδώ γιατί δεν μπόρεσαν να φύγουν. Έμεινα όλο αυτό το διάστημα με την οικογένεια μου και την κοπέλα μου. Ευχαριστώ τον Θεό που η οικογένεια μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είναι διαφορετική εμπειρία για όλους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με προσοχή”.

Για τις αλλαγές που φέρνει η πανδημία: 

“Σίγουρα. τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Εύχομαι μέρα με την μέρα να μειώνονται τα κρούσματα και οι θανάτοι και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή.

Για την ψυχολογία των παικτών και το επόμενο διάστημα:

“Αυτή την στιγμή η ψυχολογία μας είναι κάπως παράξενη, γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παίξουμε ή όχι. Όταν υπάρξει οριστική απόφαση, τότε θα συγκεντρωθούμε. Μου λείπει το γήπεδο και η ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει.

Προτεινόμενα Άρθρα