Στο τραπέζι η ατζέντα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με την χθεσινή συνάντηση στην Περιφέρεια και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, συνεχίζοντας σήμερα με τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της ΠΑΕ.

Στην διάρκεια της ημέρας ο ιδιοκτήτης της ομάδας θα έχει συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας. Σε αυτήν θα αναλυθεί τόσο το θέμα της FIFA όσο και τα έτοιμα πλάνα τα οποία έχουν καταρτιστεί για την επόμενη σεζόν. Χωρίς ή με μεταγραφικό ban. 

Στην δεύτερη περίπτωση το βάρος θα πέσει ακόμα περισσότερο στο κομμάτι των ανανεώσεων, αφού ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να αναθεωρήσει για κάποιους από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. 

Όλα αυτά φυσικά μία μέρα πριν την τηλεδιάσκεψη με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, στην οποία ο ΑΡΗΣ ελπίζει ότι θα πάρει θετικά μηνύματα για άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης προς μία δίκαιη λύση όσον αφορά το θέμα που “φρενάρει” για την ώρα τις εξελίξεις στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα