"Η ομάδα έχει στόχο – Να παίξουμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο"

από AllAboutARIS

Μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ, ο αρχηγός Γιώργος Δεληζήσης στάθηκε στον στόχο του Κυπέλλου και την επιθυμία για κατάκτησή του

Ο στόπερ του ΑΡΗ είπε μεταξύ άλλων ότι οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου πρέπει να βαδίσουν σε ένα σκεπτικό για επανέναρξη της δράσης ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο, τονίζοντας ότι για τους ίδιους θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολο αφού έχουν συνηθίσει σε γεμάτο “Βικελίδης”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης στην κάμερα της ΠΑΕ:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: “Τίποτα δεν είναι όπως πριν. Είναι παράξενο, τόσες μέρες αποχή, ούτε το καλοκαίρι δεν καθόμαστε τόσο. Πάλι για εμάς δεν είναι κάτι ξεκάθαρο γιατί δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε.”

Για τη δική του εμπειρία από την καραντίνα: “Όπως όλος ο κόσμος έτσι και εγώ πέρασα πολύ χρόνο στο σπίτι. Ακολουθούσα το πρόγραμμα της ομάδας, ήταν όμως κάτι πολύ διαφορετικό.”

Για την επανεκκίνηση και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες: “Ξεκινήσαμε προπονήσεις με το σκεπτικό να αρχίσουν τα παιχνίδια. Νομίζω δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα για να μείνουμε χωρίς δράση. Ας πάρουμε και το παράδειγμα της Ιταλίας που έχει τα περισσότερα κρούσματα και νεκρούς και βάζουν ήδη ένα πλάνο για να ξεκινήσουν. Οπότε και εμείς πρέπει να βαδίσουμε σε ένα τέτοιο σκεπτικό για να μπούμε στο γήπεδο και να είμαστε προετοιμασμένοι.”

Για την απουσία του κόσμου: “Αυτό δεν είναι και πάρα πολύ καλό, να παίζεις σε άδειο γήπεδο, ειδικά εμείς που μάθαμε σε γεμάτο Βικελίδης. Θα είναι κάτι διαφορειτικό, κάτι δύσκολο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα το αλλάξουμε σε αυτή τη φάση. Υπομονή και ευελπιστούμε να αλλάξουν τα πράγματα.”

Για τους στόχους του ΑΡΗ: “Η ομάδα έχει στόχο, μετά από τόσα χρόνια είμαστε κοντά στον τελικό και θα είναι κρίμα για εμάς που το περιμένουμε πως και πως να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο.”

Προτεινόμενα Άρθρα