Στο… παιχνίδι για Γκαμπριέλ Ζεσούς η Ρεάλ Μαδρίτης!

από AllAboutARIS

Ο 25χρονος επιθετικός της Σίτι αναζητά διέξοδο από το Μάντσεστερ καθώς η έλευση του Χάαλαντ θα περιορίσει περισσότερο τον χρόνο συμμετοχής του.

Σύμφωνα με το SER, ο 25χρονος Βραζιλιάνος, Γκάμπριελ Ζεσούς, προτάθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είδε πώς μειώθηκε ο ρόλος του στην ομάδα του Πεπ και η έλευση του Χάαλαντ στους «πολίτες» πιθανότατα θα σηματοδοτήσει περαιτέρω μειωμένες αρμοδιότητες.

Το γεγονός αυτό έκανε το περιβάλλον του Βραζιλιάνου να αναζητήσει διέξοδο και έτσι προέκυψε η επικοινωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και με την Ατλέτικο, η οποία είπε «όχι» στην περίπτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου.

Η Ρεάλ από πλευράς της δεν είναι αρνητική στην άφιξη του Ζεσούς ο οποίος ήδη ακουγόταν για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας πριν τον αποκτήσει η Σίτι. Είναι ένας παίκτης που του αρέσει στους «λος μπλάνκος» αλλά και στον προπονητή τους Κάρλο Αντσελότι.

Ο Βραζιλιάνος έχει μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σίτι γεγονός που καθιστά πιο εύκολες τις διαπραγματεύσεις για τη «βασίλισσα», ωστόσο δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, αφού στη Ρεάλ αγωνίζονται οι Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μιλιτάο. (Το κοινοτικό διαβατήριο του Βινίσιους πιθανότητα θα έρθει αυτό το καλοκαίρι).

Εν τω μεταξύ, στην Αγγλία επιβεβαιώνουν ότι στο παιχνίδι για τον Βραζιλιάνο είναι και η Άρσεναλ.

Προτεινόμενα Άρθρα