Οι σκέψεις (και) για Έμαν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Όταν η κουβέντα πηγαίνει στην θέση του τερματοφύλακα, τα φώτα πέφτουν στις αναζητήσεις του ΑΡΗ στην αγορά αλλά και στο μέλλον του Χουλιάν Κουέστα. Υπάρχει όμως και ο Φάμπιαν Έμαν.

Ο Αυστριακός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και στην Αλκμήνης θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του.

Τόσο για τον 21χρονο κίπερ όσο και για τον Κουέστα υπάρχουν θετικές “φωνές” μέσα στην ομάδα. Την ίδια ώρα όμως το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει πρόταση στον Ισπανό φανερώνει τις αμφιβολίες που υπάρχουν ενώ για τον Αυστριακό τίθεται το ζήτημα της ψήφου εμπιστοσύνης που μπορεί να του δοθεί για να αποτελέσει 2η επιλογή. Και το παράδειγμα είναι η φετινή σεζόν αφού πλην εξαιρέσεων δεν “έβγαλε” σταθερότητα” και σιγουριά όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί. 

Αυτό που ίσως αλλάξει το δεδομένα είναι η ηλικία του και η πίστη για την εξέλιξή του η οποία υπάρχει κυρίως από πλευράς Αλέκου Ράντου, κάτι που ισχύει και από πλευράς Ένινγκ αλλά σε μικρότερο βαθμό. Πράγματα που έχουν πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες μέρες και στις σχετικές κουβέντες που έχουν γίνει. 

Οικονομικά κρίνεται δύσκολο ο ΑΡΗΣ να “σηκώσει” και τις δύο περιπτώσεις, μαζί με έναν ακίμη παίκτη που θα έρθει. Για αυτό και αναμένεται με ενδιαφέρον η άφιξη του Θεόδωρου Καρυπίδη την ερχόμενη εβδομάδα, με την παρουσία του οποίου είναι πιθανό να παρθούν οριστικές αποφάσεις και για το… παζλ της εστίας. 

Σε αυτό φυσικά υπάρχει και ο Απόστολος Τσιλιγγίρης για τον οποίο στον ΑΡΗ είναι επίσης θετικοί ενώ την ίδια ώρα υπάρχει η πρόθεση της προώθησης ενός τερματοφύλακα από την Κ-19 τον οποίο έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας κα ιέχουν κρίνει ότι έχει περιθώρια εξέλιξης.

Προτεινόμενα Άρθρα