"Ταιριάζει καλύτερα στη Ρεάλ από ό,τι στη Μπαρτσελόνα ο Μπαπέ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Για μένα ο Μπαπέ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω αντιμετωπίσει"

Ο Ισπανός άσος της Μονακό μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον νεαρό Γάλλο της Παρί Σεν Ζερμέν, που βρίσκεται στο στόχαστρο Μαδριλένων και Καταλανών. 

«Για μένα ο Μπαπέ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω αντιμετωπίσει. “Πεινάει” για γκολ. Θέλει συνέχεια το καλύτερο, το κάτι παραπάνω. Θα ταίριαζε πάρα πολύ στη Ρεάλ και στη Μπαρτσελόνα, αλλά νομίζω πιο πολύ στους Μαδριλένους» είπε ο Φάμπρεγας, ο οποίος μίλησε και για την έκπληξη που του προκάλεσε η απόφαση για οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος. 

«Μας εξέπληξε λίγο αυτή η απόφαση που πήραν. Οπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς έχουμε μία ιδιωτική συνομιλία στο WhatsΑpp με τον γυμναστή της ομάδας για μιλάμε για τα προγράμματα γυμναστικής που κάναμε στο διάστημα της καραντίνας. Ξαφνικά μας ενημέρωσαν ότι το πρωτάθλημα σταμάτησε. Σοκαριστήκαμε. Οι αρχηγοί όλων των ομάδων της Γαλλίας είχαν μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Λίγκας, ο οποίος τους ενημέρωσε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσεις ξανά στις 17 Ιουνίου. Δύο ημέρες αργότερα μάθαμε ότι αυτό δεν ισχύει καθώς διεκόπη οριστικά».

Προτεινόμενα Άρθρα