Επιστολή σε Γουλιέλμο για τις μετοχές

από Αντώνης Γκάτζιος

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στην πρώτη συνάντηση που είχαν εν όψει της συνέχειας ήταν αυτό των μετοχών.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, να απαντήσει αν σκοπεύει να παραδώσει τις μετοχές, σε 10 μεσεγγυούχους οι οποίοι έχουν ήδη βρεθεί. Αυτό δεν έγινε ως τώρα. Έτσι, η διοίκηση της ΚΑΕ αναμένεται να στείλει στο μεγαλομέτοχο της εταιρίας επιστολή με την οποία θα τον καλέσει να ξεκαθαρίσει τη στάση του.

Με δεδομένη την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 4/5, οι ιθύνοντες του ΑΡΗ θα ζητήσουν από τον κ. Γουλιέλμο να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσουν αυτό το φλέγον ζήτημα. Ο ίδιος παραμένει ο κάτοχος του 90% των μετοχών, ενώ έχει αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας και κανείς δε θέλει να συνεχιστεί αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση.

Από την απάντηση που θα δώσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις. Εφόσον αποδεχτεί το αίτημα του Α.Σ. θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών, αν όχι, είναι άγνωστο τι θα συμβεί, από τη στιγμή που η ομάδα είναι δική του, αφού ο ίδιος είναι ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών.

Προτεινόμενα Άρθρα