Ραντεβού και ανοικτά ζητήματα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων έχει ξεκινήσει. Και φυσιολογικά επηρεάζει τον ΑΡΗ.

Οι νέες συνθήκες που θα επικρατούν από την επόμενη εβδομάδα, δίνουν ευελιξία στους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως την δυνατότητα να συζητήσουν κατ’ ιδίαν τα θέματα της γεμάτης ατζέντας που έχουν στα χέρια τους. 

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, ώστε να μιλήσει τετ α τετ με τους Άγγελο Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ. Στο πρόγραμμα όμως ίσως υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις. 

Την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει μία διευρυμένη συνάντηση των Χαριστέα, Ένινγκ, Τερζή και Κικερίδη, η οποία θα έχει ως επίκεντρο καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Θέματα που θα έχουν προκύψουν εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα και φυσικά τον προγραμματισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δηλαδή ανανεώσεις, μεταγραφικοί στόχοι κλπ.

Ουσιαστικά θα γίνει μία πιο αναλυτική κουβέντα των όσων λέγονται μεταξύ των τεσσάρων ανδρών τον τελευταίο 1,5 μήνα,, με φόντο κυρίως τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει έως τώρα για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Ένα ξεκαθάρισμα στο… ξεσκαρτάρισμα που έχει γίνει σε πρώτη φάση, αφού το επόμενο διάστημα αναμένεται να προκύψουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που θα απασχολήσουν τους “κιτρινόμαυρους”. 

Προτεινόμενα Άρθρα